AVG en Privacy

Bij SIM zijn we eerlijk over privacy. We vinden het belangrijk dat uw privégegevens ook echt privé blijven en houden ons aan de geldende wet- en regelgeving. Om onze producten te leveren, te verbeteren en onze klanten te helpen bij het gebruik van internettechnologie, verzamelen we gegevens van onze klanten, relaties en websitebezoekers.

Waarom verzamelen wij gegevens?

We vinden het belangrijk dat u onze diensten goed kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als u wilt inloggen op uw SimPC of persoonlijke (internet)pagina. We slaan uw vragen aan onze klantenservice op zodat we u in de toekomst eenvoudiger kunnen helpen. Daarnaast willen we onze eigen diensten verbeteren om u nog beter te kunnen helpen. Daarvoor gebruiken we ook gegevens zoals hoeveel verkeer er over onze systemen gaat en hoe u onze website bezoekt.

Welke gegevens verzamelen wij?

  • Klantgegevens: onder meer uw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres en indien relevant uw bankrekeningnummer.
  • Contact met SIM: stelt u een vraag via onze helpdesk, dan bewaren we uw contactgegevens en informatie over de inhoud van het gesprek.
  • Over het gebruik van onze diensten: afhankelijk van de dienst die u bij ons afneemt, bewaren we verkeers- en locatiegegevens. Bijvoorbeeld hoe groot uw e-mailverkeer is en of u bijlagen meestuurt. Het gaat daarbij niet om de communicatie zelf. Wat u bijvoorbeeld schrijft in een e-mail, gebruiken we niet.
  • Websitebezoek en e-mails: gegevens over onder meer het tijdstip waarop u ons bezoekt, vanaf welk apparaat en of u een e-mail opent en klikt op een link.

Beveiliging van gegevens

Bij SIM monitoren en beveiligen we al onze producten en diensten zichtbaar en onzichtbaar tegen misbruik en fraude.

Samenwerking met derde partijen 

Soms is het nodig om samen te werken met een andere organisatie om de diensten te leveren die u van ons verwacht. We maken soms gebruik van systemen of diensten van leveranciers, waarbij het mogelijk is dat de leverancier ook toegang heeft tot gegevens van onze klanten. Met die partners maken we altijd goede afspraken zodat uw gegevens ook daar veilig zijn.

Dit zijn uw rechten

Alle gegevens die SIM van u verwerkt, mag u inzien en aanpassen. Als u geen gerichte informatie van ons wilt ontvangen over onze dienstverlening, dan kunt u dit stopzetten. U mag ons ook vragen om uw gegevens uit onze database te wissen.

Wilt u in detail lezen hoe het zit, bekijk dan het Privacy– (en cookiestatement) van SIM B.V

1 reactie. Laat een nieuw bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Krijg als eerste het laatste nieuws

Meld je aan voor Sim e-mails en krijg als eerste inspirerende content, nieuws en exclusieve aanbiedingen te zien.

Menu
De waardering van www.simpc.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 844 reviews.
Skip to content