Algemene voorwaarden
Retourvoorwaarden
Actievoorwaarden Black Friday 2018
Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden

Bedenktijd en ontbindingsrecht

Als u een aankoop doet bij SimPC, krijgt u 30 kalenderdagen bedenktijd. De bedenktijd begint op de dag nadat uw order is geleverd. Deze periode geeft u de mogelijkheid het product te bekijken en de tijd te geven om na te denken of u de order wilt houden of retourneren. U heeft na het melden van uw retour 14 dagen de tijd om uw product terug te sturen.

Binnen de bedenktijd heeft u als koper het recht om, zonder opgave van reden, de koop te ontbinden.

Dit ontbindingsrecht geldt uitsluitend wanneer u het product hooguit hebt gebruikt in zoverre dat u kunt beslissen of u het wilt houden of niet. Het recht op ontbinding geldt niet wanneer u handelt in beroep of bedrijf, of als de koop zaken betreft zoals bedoeld in artikel 7:46d lid 4 BW.

Niet-toegestane handelingen

Als koper mag u, met betrekking tot het product waarvan de koop ontboden is/wordt, geen handelingen verrichten die zijn voorbehouden aan de fabrikant of door de fabrikant aangewezen personen. Ook mag u geen handelingen verrichten waardoor waardevermindering aan het product ontstaat of waardoor het product door SimPC niet meer als nieuw kan worden aangeboden.

Welke handelingen niet toegestaan zijn, vind u meestal in de bij het product geleverde beschrijving, handleiding of op de website van de fabrikant. Zo mag u bijvoorbeeld niet verzegelingen, onderdelen of serienummers verwijderen.

Schadevergoeding door de koper

Indien u binnen de bedenktijd de producten niet terugbrengt of niet compleet terugzendt of ze in beschadigde of anderszins verslechterde toestand terugzendt, moet u de schade vergoeden die daardoor is ontstaan. Dit geldt ook als de schade is ontstaan tijdens gebruik in naleving van de voorschriften van de fabrikant.

Dit is alleen anders wanneer de schade is ontstaan bij het uitproberen van het product, zoals dat in een winkel ook zou kunnen. Als koper kunt u de verplichting tot schadevergoeding voorkomen door het product na aflevering niet in gebruik te nemen en bovendien alle vereiste zorg te dragen om beschadiging te voorkomen. Dat kunt u doen door de instructies na te leven die SimPC bij de orderbevestiging verstrekt.

Bij beschadiging of tenietgaan van een product, heeft SimPC het recht op schadevergoeding, tenzij de schade een aantoonbaar direct gevolg is van normaal gebruik. Normaal gebruik heeft uitsluitend het doel het product uit te proberen. Ook moeten hierbij de voorschriften zijn opgevolgd die behoren bij het product of de retourzending.

Niet-retourneerbare producten

In principe geldt het recht op ontbinding niet voor:

 • producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de koper;
 • producten die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
 • producten die snel kunnen bederven of verouderen;
 • audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur, indien de koper de verzegeling heeft verbroken.
Actievoorwaarden Black Friday 2018
Werkwijze kortingscode:
 • Om uw korting te activeren moet u kortingscode: blackfriday overtypen bij het afrekenen.
 • De korting wordt direct verrekent in uw winkelwagen.
Voorwaarden:
 • De kortingsactie loopt van donderdag 22-11-2018 t/m zondag 25-11-2018
 • De korting is alleen geldig op producten en niet op abonnementen.
 • De korting is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.
 • Geldig zolang de voorraad strekt.
 • Kortingsactie alleen geldig in de SimPC webshop. Niet in fysieke winkels/verkooppunten.

Contact

Adres

SimPC
Nijverheidsweg 31-F
1851 NW Heiloo

Telefoonnummer

020 – 422 6000

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 17:00 uur

Menu